Dakgoten en dakbedekking

Het aanleggen van een goede en juiste dakgoot is vakmanschap

Door jaren lange ervaring weet Installatiebedrijf Piet van Hilst Waalwijk precies welk materiaal geschikt is voor uw woning.

Daarnaast kunt u ook bij Piet van Hilst terecht voor het jaarlijkse schoonmaken van uw dak goot, als u zelf niet op deze hoogte kan/wil komen. Een vakkundige inspectie zal dan gelijk plaatsvinden.

Zinkwerk

Wij vervangen al jaren de goten van vele diverse woningen en bedrijven. In onze eigen zinkstraat maken wij uw goot op maat en monteren deze in de bestaande bouwkundige goot.

Werkzaamheden zinkwerk:

  • Herstellen of vernieuwen van dakgoten op maat (eigen zinkstraat)
  • Standaard bak- en mastgoten
  • Vervangen of herstellen van loodwerk
  • Voor duurzamere woningen of speciale wensen is het ook mogelijk om de goot uit te voeren in koper.

 

Dakbedekking

  

Bitumen voor een lange levensduur

Ziet u een plat dak? Grote kans dat het bedekt is met bitumen. Want bitumen dakbedekking kent een aantal goede eigenschappen. Het is zeer waterdicht, hecht zich goed aan de onderlaag en is makkelijk in de verwerking.

Een bitumen dak kan zeer lang meegaan. Van 10 tot wel 30 jaar. Toch is de levensduur afhankelijk van een aantal zaken. Zo speelt de dakconstructie een belangrijke rol. Maar ook de gebruikte materialen en natuurlijk het onderhoud zijn van invloed. Bitumen dakbedekking wordt aangebracht met een brander.

U kunt geheel vrijblijvend offerte aanvragen bij Installatiebedrijf Piet van Hilst Waalwijk